Onmisbare zwembadrobots en -accessoires

Zwembadrobots en -accessoires maken je zwemervaring helemaal af. Want zwembadrobots zorgen voor minder onderhoud. En met de juiste accessoires heb je nog meer plezier aan je zwembad. Ontdek hier enkele populaire zwembadrobots en -accessoires die je bij Willemsen Zwembaden vindt.

 

 

Neem contact op voor persoonlijk advies 


Zwembadrobots voor minder onderhoud

Bij Willemsen Zwembaden is de Maytronics Dolphin erg populair. Deze zwembadrobot leg je 1 keer per week in het water en die reinigt de bodem, de wanden en de waterlijn volgens een automatisch programma. Grof vuil zoals bladeren, fijn vuil en algen maken geen kans meer. Gladde wanden zijn verleden tijd. Bovendien spaar je je filterinstallatie want die slikt minder vuil doordat de zwembadrobot al het vuil in een intern filtermandje opvangt. Zo blijft de waterkwaliteit stabieler. Na gebruik spuit je de zwembadrobot gewoon af met de tuinslang.

 

 

Zwembadstofzuiger of zwembadrobot

Een prima alternatief voor een zwembadrobot is een zwembadstofzuiger. In dat geval zal je 1 tot 2 keer per week je hele zwembad zelf stofzuigen: de bodem, de wanden én de waterlijn. Zo neem je ook het grootste vuil weg zodat je filterinstallatie minder werk heeft. Hoe lang je hiermee bezig bent, hangt natuurlijk af van de grootte van je zwembad. Heb je een heel groot zwembad en weinig tijd, dan is een zwembadrobot een prima oplossing.

Bovendien spaar je je filterinstallatie want die slikt minder vuil doordat de zwembadrobot al het vuil in een intern filtermandje opvangt.
Heb je een heel groot zwembad en weinig tijd, dan is een zwembadrobot een prima oplossing.

Zwembadrobots en -accessoires: de ideale combinatie

Proper water is zalig, maar enkele unieke zwembadaccessoires maken je zwemervaring nog zaliger. Zoals de Jetstream in monoblock en bouwkundige zwembaden. Die sterke waterstraal zorgt ervoor dat je tegen de stroom in kunt zwemmen en dus ter plaatse blijft. Zo kun je ook in een klein zwembad intensief zwemmen. Sommige varianten van deze handige accessoires kun je ook instellen op een zachte straal voor massage of om je kinderen te leren zwemmen. Een onmisbaar zwembadaccessoire!

 

 

Zwembadaccessoires voor extra luxe

Er zijn nog veel meer zwembadaccessoires die je zwemervaring verbeteren. Van thermometers en schepnetten tot ledlampen en speelgoed. Kom langs bij Willemsen Zwembaden om ons ruime aanbod van zwembadrobots en -accessoires te ontdekken.

REALISATIES
Benieuwd naar onze realisaties?
Ontdek onze realisaties
Tips & inspiratie
Benieuwd naar onze ontspannings- en relaxmogelijkheden?
zwembadrobots zwembaden zwembadstofzuiger accessoires zwembaden zwembadaccessoires

Een proper zwembad tijdens de zomer

Meer info
zwembadrobots zwembaden zwembadstofzuiger accessoires zwembaden zwembadaccessoires

Droom nu al weg bij je eigen zwembad

Meer info
Laat je inspireren!
CONTACTFORMULIER
Stel een vraag
of maak
een afspraak
Vraag of opmerking
Verzenden