Buitensauna: wellness in eigen tuin

Een buitensauna … da’s puur genieten in je eigen tuin – wanneer je maar wilt. Zelfs wanneer het buiten fris is of zelfs regent, vind jij warmte en gezelligheid in je sauna. Redenen genoeg dus om er eentje in je tuin te plaatsen. Ontdek hieronder alle mogelijkheden voor een buitensauna.

 

Al overtuigd?

 

 

Maak een afspraak 

Je ideale buitensauna

Buitensauna’s zijn er in alle vormen en formaten. Bij Willemsen Zwembaden kun je je sauna voor buiten zelfs volledig samenstellen. Jij kiest de afmetingen en het gebruikte materiaal. En omdat je in je tuin minder rekening moet houden met belemmerende factoren, zoals deuren en muren, ben je veel vrijer in je keuzes. Bij Willemsen Zwembaden plaatsen we ook een buitensauna met overkapping. Zo ben je zeker dat je wellnessparadijs tegen weer en wind bestand is. En jij altijd lekker kunt ontspannen.

 

 

Een buitensauna: de voordelen

Dankzij een buitensauna geniet jij het hele jaar door van heilzame warmte in je tuin. Op een zonnige zomeravond én een frisse winterdag zit je gewoon buiten in je zwoele sauna. Je vindt snel verfrissing onder je buitendouche of in je zwembad, of laat je eenvoudig afkoelen aan de buitenlucht.

Dankzij een buitensauna geniet jij het hele jaar door van heilzame warmte in je tuin.

En dankzij de prachtige houten buitenafwerking of het luxueuze design is je buitensauna een streling voor het oog. Een echte meerwaarde voor je tuin – en je gezondheid. Want een buitensauna biedt je dezelfde voordelen als een gewone sauna:

 

• Stress en spanning verminderen.

• Vermoeide en pijnlijke spieren komen tot rust.

• Je natuurlijke weerstand verbetert.

• Pijn in het lichaam verlicht.

• Je lichaam verbrandt calorieën.

Deskundige plaatsing van je buitensauna

Je hoeft je buitensauna uiteraard niet zelf te plaatsen. Daarvoor zorgt Willemsen Zwembaden. Wij meten alles voor je uit en vervaardigen je buitensauna in ons atelier. Jij zorgt ervoor dat de plaats van je wellnesshuisje vrij is en een geschikte ondergrond heeft en wij plaatsen je buitensauna vakkundig dankzij onze jarenlange ervaring. Reken op ongeveer 1 dag – afhankelijk van de grootte, het type, … Zodra onze vakmensen weg zijn, kun je dus meteen de kachel aansteken en optimaal genieten van je eigen buitensauna.

 

Wil je een sauna of een buitensauna kopen? Maak een vrijblijvende afspraak om je wellnessplannen te bespreken.

REALISATIES
Benieuwd naar onze realisaties?
Ontdek onze realisaties
Tips & inspiratie
Benieuwd naar onze ontspannings- en relaxmogelijkheden?
buitensauna sauna zwembaden sauna buiten buitensauna kopen

7 tips voor een energiezuinig zwembad

Meer info
buitensauna sauna zwembaden sauna buiten buitensauna kopen

Een proper zwembad tijdens de zomer

Meer info
Laat je inspireren!
CONTACTFORMULIER
Stel een vraag
of maak
een afspraak
Vraag of opmerking
Verzenden