Ontdek onze
Energy Deal
Contacteer ons
Duik in ons ruime zwem- en relaxaanbod

In de showroom van Willemsen Zwembaden kuier je tussen echte voorbeelden van een functioneel zwembad met filtersysteem en enkele spa's en sauna's. Zo dompelen we je helemaal onder in alles wat je moet weten om er thuis optimaal van te genieten. Je ziet en voelt de beste kwaliteit en ervaart meteen ook onze uitgebreide service – voor én na je aankoop.

Kun je niet langer wachten?
Neem hier alvast een duik in ons ruime aanbod.

Ons aanbod
Monoblock zwembaden
Verrassend veelzijdig

Een monoblock zwembad garandeert je levenslang zwemplezier. We plaatsen zwembaden van Starline, vervaardigd uit hoogwaardige materialen – hier in België. Zoals de naam doet vermoeden, bestaat een monoblock zwembad uit één geheel. Toch bepaal jij de volledige afwerking: model, trap, kleur, boordstenen, … De meeste modellen zijn voorzien van een kind- en dierveilige afdekking: een stevig Roldeck® met lamellen dat in tal van kleuren beschikbaar is. En misschien wel het belangrijkste: je hebt de keuze uit de basiswaterbehandeling of een (vol)automatische. Zo zwem je altijd in helder zwembadwater. Zalig!

Bouwkundige zwembaden
Volledig op maat

Ook een bouwkundig zwembad biedt je eindeloze zwempret – wanneer je maar wilt. Het bestaat uit een gemetselde kuip, afgewerkt met tegels of een liner in je gewenste kleur. Je hebt een enorme vrijheid, want je bepaalt ook de vorm en diepte en hebt iets meer mogelijkheden voor de trap. Met een Roldeck® blijft je water langer proper, verhoogt de veiligheid en verlagen je verwarmingskosten. Voor de waterbehandeling heb je dezelfde opties als bij een monoblock zwembad. Wij verzorgen je zwemproject graag van a tot z. Ben je een echte doe-het-zelver, dan leveren we de nodige materialen, voeren we bepaalde technieken uit of nemen we de afwerking voor onze rekening.

Roldeck®
Voor een schoon en veilig gevoel

Roldeck® van Starline is een zwembadafdekking die bestaat uit lamellen van pvc of polycarbonaat of speciale solarlamellen. Als de afdekking gesloten is, drijft die op het water en houdt zo vuil uit het water. Ondertussen ga je algenvorming tegen omdat Roldeck® het zonlicht tegenhoudt. Daardoor wordt de filterinstallatie minder zwaar belast en blijft je water langer helder. En door de enorme draagkracht voorkomt Roldeck® dat kinderen en kleine huisdieren in het water terechtkomen. Een extra troef: de lamellen beperken het warmteverlies via verdamping met maar liefst 60%! Roldeck® van Starline is geschikt voor bestaande en nieuwe zwembaden – inbouw en opbouw, binnen en buiten.

Maak een afspraak
Spa’s
Duurzaam en
comfortabel herbronnen

Voor een deugddoende watermassage na een helse werkdag moet je in een spa van Serena Spa zijn. Jouw spa wordt op maat gemaakt. Jij kiest de kleur van de kuip en het hout van de omkasting en selecteert je favoriete opties. De combinatie van hoogwaardige en natuurlijke materialen en een sterk staaltje technologie biedt jou de kans om elke dag volledig te ontstressen. Zo voel jij je telkens weer herboren.

Maak een afspraak
Sauna’s
Eindeloos genieten op maat

Een eigen sauna – helemaal volgens jouw wensen en behoeften? Dat wil toch iedereen?! Een Finse sauna, een infraroodsauna of een combinatie van beide … Jij kiest! Want bij Willemsen Zwembaden kun je je sauna volledig zelf samenstellen: de afmetingen, houtsoort, indeling, opties en afwerking … Daardoor kun je je sauna perfect integreren in de ruimte waar je die wilt zodat die perfect aansluit op zijn omgeving.

Maak een afspraak
Stoomcabines
De weldadige kracht van stoom

Een stoomcabine staat voor ultieme ontspanning. De hoge luchtvochtigheid en warme stoom zijn een weldaad voor je lichaam: ze maken de luchtwegen vrij, verlichten de spieren en gewrichten en reinigen de huid. Daar kikker je in een mum van tijd helemaal van op. Bij Willemsen Zwembaden zijn ook de stoomcabines volledig maatwerk. Jij bepaalt dus volledig de afmetingen en de afwerking van jouw stoomcabine.

Maak een afspraak
Buitendouches
Ideale afsluiter van waterpret of wellness

Een buitendouche is ideaal bij een zwembad, spa of sauna in je tuin. Dan kun je je meteen afspoelen en verfrissen. Kom eens langs in onze toonzaal om al onze modellen te bekijken.

Maak een afspraak
Accessoires
Om je ontspanning af te maken

In onze winkel vind je alles wat je nodig hebt voor je zwembad, spa, sauna of stoomcabine. Denk daarbij aan waterbehandelingsproducten, reinigingsproducten en accessoires, zwembadrobots en heerlijke geuren voor de ultieme ontspanning.

Kom langs tijdens de openingsuren
Uitgebreide service
Voor én na verkoop

Bij Willemsen Zwembaden willen we dat je optimaal geniet van je zwembad of wellness. Daarom krijg je vooraf alle informatie en begeleiding die je nodig hebt. En staan we ook na je aankoop voor je klaar bij een technisch probleem, hulp bij het onderhoud,...
Kom langs in onze winkel voor advies en de nodige producten. Of maak een afspraak voor een herstelling, onderhoud, renovatie, ... dan komen onze ervaren techniekers graag bij je langs.
Jou rest alleen nog: genieten!

REALISATIES
Benieuwd naar onze realisaties?
Ontdek onze realisaties
Tips & inspiratie
Benieuwd naar onze ontspannings- en relaxmogelijkheden?
zwembaden zwembad sauna's stoomcabines spa

7 tips voor een energiezuinig zwembad

Meer info
zwembaden zwembad sauna's stoomcabines spa

Droom nu al weg bij je eigen zwembad

Meer info
Laat je inspireren!
CONTACTFORMULIER
Stel een vraag
of maak
een afspraak
Vraag of opmerking
Verzenden