Jacuzzi onderhoud voor optimaal genieten

Zalig: een eigen spa. Die vereist natuurlijk goed jacuzzi onderhoud. Want je wilt genieten van mooi helder water en je wilt glibberige wanden voorkomen. En vooral: lang genieten van je spa. Daarom vind je bij Willemsen Zwembaden alle producten voor je jacuzzi onderhoud. We zetten ze even op een rijtje.

 

Onze spa’s met je eigen ogen zien?

 

 

Maak een afspraak 

Jacuzzi onderhoud: waterkwaliteit

De kwaliteit van het water is een cruciaal onderdeel van je jacuzzi onderhoud. Vooral de alkalinewaarde en het chloorgehalte zijn belangrijk. De alkalinewaarde vertelt je meer over de zuurtegraad van het water en zou altijd rond 7,6 moeten liggen. En chloor voeg je toe om je water te reinigen en ontsmetten. Met chloortabletten en speciale strips hou je dat gehalte eenvoudig op peil om algenvorming te voorkomen.

 

 

Klein jacuzzi onderhoud

In elke spa vind je enkele filters die het water mooi houden. Die werken natuurlijk beter als je ze geregeld schoonmaakt. Was ze dus elke maand grondig uit en vervang ze jaarlijks. Daarnaast voorkomt een goede afdekking of cover dat je vaak met jacuzzi onderhoud bezig bent. Want die houdt vuil uit je spa en dus uit je filters. Gebruik ook de juiste producten om het water in topconditie te houden. Zo ben je snel klaar met je klein jacuzzi onderhoud.

Jacuzzi onderhoud is belangrijk om extra lang van je spa te kunnen genieten.
Ontdek hoe jij met slim jacuzzi onderhoud je spa langer in topconditie houdt.

Groot jacuzzi onderhoud

Om de drie maanden is het tijd voor een groter jacuzzi onderhoud: een grondige schoonmaakbeurt waarbij je een kwartier lang speciale producten laat stromen door je spa. Die reinigen en ontsmetten de leidingen. Laat daarna het water volledig weglopen en schrob de kuip grondig. Bij Willemsen Zwembaden helpen we je aan de juiste onderhoudsproducten zodat jouw jacuzzi onderhoud vlekkeloos verloopt. Blinkt je kuip weer? Dan kun je hem opnieuw vullen en … genieten!

 

 

Voorkom problemen bij jacuzzi onderhoud

Jacuzzi onderhoud begint eigenlijk al bij de installatie. Een spa functioneert alleen optimaal en krijgt met minder defecten te maken als die op een stevige ondergrond staat. Bovendien vul je je spa het best met leidingwater, geen grond- of regenwater. Let je hierop? Dan verspil je weinig tijd aan jacuzzi onderhoud.

Tijd voor jacuzzi onderhoud? Kom naar Willemsen Zwembaden om de juiste producten in huis te halen. En kies ondertussen ook enkele accessoires om je spamomenten naar een hoger niveau te tillen.
REALISATIES
Benieuwd naar onze realisaties?
Ontdek onze realisaties
Tips & inspiratie
Benieuwd naar onze ontspannings- en relaxmogelijkheden?
jacuzzi onderhoud jacuzzi spa producten jacuzzi chloortabletten

7 tips voor een energiezuinig zwembad

Meer info
jacuzzi onderhoud jacuzzi spa producten jacuzzi chloortabletten

Een proper zwembad tijdens de zomer

Meer info
Laat je inspireren!
CONTACTFORMULIER
Stel een vraag
of maak
een afspraak
Vraag of opmerking
Verzenden