Zwembadverwarming voor langer zwemgenot

Zwembadverwarming is een must wanneer je lang wil genieten van je zwembad in de tuin. Want zelfs in de zomer ligt de watertemperatuur rond de 18 °C – vrij ver van de 27 °C die door de meeste mensen als aangenaam wordt ervaren. Wil je ook rond de zomermaanden zorgeloos zwemmen? Dan is zwembadverwarming onmisbaar.

 

 

Kom ons ruime aanbod ontdekken 

Warmtepomp = ideale zwembadverwarming

De meest gekozen zwembadverwarming verloopt via een warmtepomp of een warmtewisselaar die op de centrale verwarming is aangesloten. Bij nieuwbouw is het bijvoorbeeld mogelijk om je zwembadverwarming meteen te koppelen aan de verwarming van je hele huis. Dan kun je je zwembad verwarmen wanneer je maar wilt. Een aparte warmtepomp als zwembadverwarming is een geruisloze en doeltreffende verwarmingsmethode die buitenlucht in warmte omzet en die goed is voor het milieu.

 

 

Gratis zwembadverwarming

Wil je een Roldeck® over je buitenzwembad en hou je van warm water? Kies dan zeker een Solar Roldeck®. Want dan krijg je gratis zwembadverwarming. De speciale lichtkamers in de lamellen warmen op in de zon en geven die warmte aan het water af. Bovendien zijn ze bestand tegen uv-straling en hoge temperaturen waardoor ze hun kleur en vorm altijd behouden. Deze lamellen zijn perfect te combineren met andere vormen van zwembadverwarming.

Zwembadverwarming zorgt voor heerlijk warm zwemwater.

Andere soorten zwembadverwarming

Elektrische zwembadverwarming is handig om je zwembad snel op te warmen. Bovendien is die gemakkelijk aan te sluiten op je zwembad. Hou bij de aanschaf wel rekening met de grootte van je zwembad om het beste effect te behalen. Tot slot kun je voor je zwembadverwarming ook op de zon rekenen. Daarbij komen er zonnecellen of solarplaten op het dak die op de filterinstallatie worden aangesloten. Het water warmt op in buizen en gaat dan weer naar het zwembad zodat dat warmer wordt.

 

Op zoek naar de beste zwembadverwarming voor jouw zwembad? Maak een afspraak bij Willemsen Zwembaden voor persoonlijk advies.

REALISATIES
Benieuwd naar onze realisaties?
Ontdek onze realisaties
Tips & inspiratie
Benieuwd naar onze ontspannings- en relaxmogelijkheden?
zwembadverwarming zwembad warmtepomp warmtepomp zwembadverwarming zwembad verwarmen

7 tips voor een energiezuinig zwembad

Meer info
zwembadverwarming zwembad warmtepomp warmtepomp zwembadverwarming zwembad verwarmen

Een proper zwembad tijdens de zomer

Meer info
Laat je inspireren!
CONTACTFORMULIER
Stel een vraag
of maak
een afspraak
Vraag of opmerking
Verzenden