Stralend gezond in je infraroodcabine

Een eigen infraroodcabine is zalig: na een drukke werkdag kom je helemaal tot rust. Je roept je razende gedachten een halt toe en slaagt er eindelijk in om die pijnlijke nek en schouders te ontspannen. Want de heerlijke en helende stralingswarmte van een infraroodcabine dringt diep door in je lichaam. Zo ben je na elke sessie weer helemaal fris en monter.

 

 

Ontdek onze infraroodcabines 

Infraroodcabine of -sauna?

Een infraroodcabine is eigenlijk een droge sauna die je met infrarood stralers verwarmt, terwijl je bij een Finse sauna hete lucht gebruikt. De stralingswarmte van je infraroodsauna werkt anders: de stralers geven de warmte af aan je lichaam, niet aan de lucht in de cabine. Daardoor is dit soort sauna voor de meeste mensen een aangename ervaring. Je zweet minder hard in een infraroodcabine, waardoor een koude douche achteraf vaak niet nodig is. En wist je dat je een infraroodcabine buiten in de tuin kunt plaatsen? Genieten maar!

 

 

Infraroodcabine: de voordelen

In een infraroodcabine geniet je eigenlijk van de natuurlijke warmte die de zon uitstraalt – infraroodlicht. Sluit dus je ogen en beeld je in dat je op een zonnige dag in de tuin zit. De zalige zonnestralen raken zachtjes je huid aan. Zo voelt het in een infraroodcabine. De stralingswarmte verwent je van binnenuit. Zit je 10 minuten per dag in je infraroodcabine? Dan geniet je onder meer van deze gezondheidsvoordelen:

 

 

• Verlichting van pijn

• Gewichtsverlies

• Lagere bloeddruk

• Betere bloedcirculatie

• Ontspanning

 

 

Redenen genoeg dus om een infraroodcabine in huis te halen.

 

 

Infraroodcabine op maat

Bij Willemsen Zwembaden kun je je infraroodcabine helemaal zelf samenstellen: de afmetingen, de materialen, … Jij kiest alles! Het resultaat is een uniek wellnessplekje dat staat voor 100% relaxen en genieten.

 

Interesse in je eigen infraroodcabine? Maak een afspraak bij Willemsen Zwembaden om de mogelijkheden rustig te bespreken.

Bij Willemsen Zwembaden kun je je infraroodcabine helemaal zelf samenstellen.
REALISATIES
Benieuwd naar onze realisaties?
Ontdek onze realisaties
Tips & inspiratie
Benieuwd naar onze ontspannings- en relaxmogelijkheden?
infraroodcabine sauna droge sauna finse sauna infraroodcabine buiten

7 tips voor een energiezuinig zwembad

Meer info
infraroodcabine sauna droge sauna finse sauna infraroodcabine buiten

Droom nu al weg bij je eigen zwembad

Meer info
Laat je inspireren!
CONTACTFORMULIER
Stel een vraag
of maak
een afspraak
Vraag of opmerking
Verzenden