Zo creëer je wellness bij je thuis

Thuis genieten van je eigen wellness: dat is pas luxe. Of je nu gaat voor een zwembad, stoomcabine, sauna of spa, je bent zeker van pure ontspanning. Zo laad je thuis je batterijen weer op na een drukke dag. Zalig! Bij Willemsen Zwembaden vind je alles om je eigen wellnessparadijs te creëren. We zoomen hier even in op de mogelijkheden.

 

 

Ontdek ons wellnessaanbod 

Wellness: goed voor iedereen

Wellness vind je tegenwoordig bij almaar meer mensen terug. Een eigen sauna, spa of zwembad in de tuin blijft niet langer een droom. Zo is wellness niet meer voorbehouden voor op hotel. En dat is goed! Want wellness is een weldaad voor lichaam en geest. Iedereen heeft deugd van een uurtje in de spa of het zwembad of enkele ontspannende momenten in de sauna, stoomcabine of infraroodcabine. Bij Willemsen Zwembaden helpen we je graag om thuis je eigen stukje wellness te creëren.

 

 

 

Typisch wellness

Wie aan wellness denkt, ziet vast meteen een sauna, infraroodcabine of spa voor zich. Dat zijn dan ook de voorbeelden van wellness bij uitstek. En die hebben al lang hun weg naar jou thuis gevonden. Bij Willemsen Zwembaden krijg je een sauna of spa op maat van jouw wensen. Jij stelt die als het ware volledig zelf samen: afmetingen, kleur, materiaal … De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo past jouw sauna, infraroodcabine of spa perfect in je woning of tuin. De perfecte start van puur genot.

 

 

 

Wellness in je eigen zwembad

Door de hete zomers van de afgelopen jaren zetten meer mensen de stap naar een eigen zwembad. Logisch, want dan kun je op elk gewenst moment een frisse duik nemen. Twijfel je of een eigen zwembad iets voor jou is? Bij Willemsen zwembaden kun je terecht voor alles wat je daarvoor nodig hebt: van aanleg tot onderhoud. Zo weet je nu al dat je er niet alleen voor staat in je wellnessavontuur.

 

Wil je ook een eigen wellnessparadijs in je huis of tuin? Maak een afspraak bij Willemsen Zwembaden om je droom te bespreken.

Wellness is goed voor iedereen.
REALISATIES
Benieuwd naar onze realisaties?
Ontdek onze realisaties
Tips & inspiratie
Benieuwd naar onze ontspannings- en relaxmogelijkheden?
wellness wellness thuis zwembad spa sauna

7 tips voor een energiezuinig zwembad

Meer info
wellness wellness thuis zwembad spa sauna

Droom nu al weg bij je eigen zwembad

Meer info
Laat je inspireren!
CONTACTFORMULIER
Stel een vraag
of maak
een afspraak
Vraag of opmerking
Verzenden