Puur genieten in je eigen spa

Met een spa creëer je luxueuze ontspanning in je eigen huis. Want dan kun je op elk moment van de dag lekker relaxen – met volledige privacy. De weldaad van een hydromassage neemt meteen al je stress en zorgen weg. Leg je handdoek dus al maar klaar en trek je badpak of zwembroek aan!

 

 

Kom langs om je spa-dromen te bespreken 

Spa op maat

Net zoals onze sauna’s, is elke spa van Willemsen Zwembaden helemaal uniek. Want jij bepaalt alles: materialen, kleuren, filtering en waterbehandeling. Daarvoor werken we samen met onze partner Serena Spa. Die gebruikt alleen de beste materialen en technieken om de spa van je dromen te vervaardigen. Het resultaat: een spa met een strakke vormgeving die jarenlang meegaat.

 

 

Een spa met alles erop en eraan

Een spa is meer dan gewoon een luxueus bubbelbad. De kern is een oersterke kuip van vier lagen die tegen meer dan één stoot kan. Daarrond komt er een stevig isolatieschuim dat je water lekker warm houdt. Zo blijft je energierekening ook binnen de perken. Tot slot krijg je een cederhouten omkasting die je spa een stijlvolle, natuurlijke en karakteristieke uitstraling geeft. Zo trekt die straks alle aandacht in je tuin of badkamer.

 

 

Spa met krachtig massagesysteem

Je spa is uitgerust met talrijke RVS hydrojets: Wervel, Impact, Roto en Pressie. Door hun verschillende montage in de zittingen krijgt je hele lichaam een deugddoende massage. Je bepaalt zelf de kracht, de combinatie van water met lucht én de richting van de jets voor de optimale massage. Zo ontspan je gemakkelijker, krijg je nieuwe energie en geef je vermoeide spieren en gewrichten een boost.

 

 

Spa in huis of tuin

Je spa past in zowel je huis als je tuin. Bij Willemsen Zwembaden vind je genoeg accessoires om je spa helemaal te pimpen zoals jij dat wilt: met een stevige cover, een hoofdsteun, een drankhouder, … Alles wat je nodig hebt om optimaal te ontspannen en tot rust te komen.

 

Interesse in een eigen spa? Vraag advies bij Willemsen Zwembaden.

 

 

Brochure Serena Spa 

Ontdek alles wat je moet weten over een eigen spa in huis.
REALISATIES
Benieuwd naar onze realisaties?
Ontdek onze realisaties
Tips & inspiratie
Benieuwd naar onze ontspannings- en relaxmogelijkheden?
spa eigen spa spa in huis spa in tuin bubbelbad

Droom nu al weg bij je eigen zwembad

Meer info
spa eigen spa spa in huis spa in tuin bubbelbad

Een proper zwembad tijdens de zomer

Meer info
Laat je inspireren!
CONTACTFORMULIER
Stel een vraag
of maak
een afspraak
Vraag of opmerking
Verzenden