Eigen inbouwzwembad: jaren zwemplezier!

Wil je graag een inbouwzwembad plaatsen? Da’s een goed idee. Vaarwel onhandig opzetzwembad en erbarmelijke filtercassettes! Vanaf nu geniet je van een frisse duik in helder water – na een drukke werkdag of op een luilekkere zomerdag. Want een inbouwzwembad garandeert jarenlang zwemplezier in je eigen tuin. Bij Willemsen Zwembaden heb je de keuze uit een monoblock en een bouwkundig zwembad.

 

Ontdek onze zwembaden 

Inbouwzwembad: monoblock

Een monoblock inbouwzwembad is een zwembad uit één stuk dat in je tuin wordt geplaatst. Bij Willemsen Zwembaden vind je monoblock zwembaden van Starline omdat die uitblinken in kwaliteit en veelzijdigheid. Je kiest zelf de vorm van je inbouwzwembad: rechthoekig, rond of ovaal. En dankzij de brede waaier van kleuren past het perfect in je tuin. Ook de plaats van je trap bepaal je helemaal zelf. Zo ben je zeker van een uniek monoblock inbouwzwembad waar je veel jaren plezier van zult hebben.

 

 

Bouwkundig inbouwzwembad

Een bouwkundig zwembad is gemetst en afgewerkt met een liner. Hier heb je nog meer mogelijkheden qua vorm. De specialisten van Willemsen Zwembaden ontwerpen jouw inbouwzwembad volledig op maat van je tuin en je wensen. De kleur van de liner, de trap, … Jij kiest alles zoals jij het wilt. Wil je je inbouwzwembad zelf plaatsen? Dan staat ons team je bij met advies en hulp wanneer iets toch te moeilijk blijkt. Wij maken het je graag gemakkelijk en brengen het nodige materiaal tot bij je thuis.

Wil je graag een inbouwzwembad plaatsen?

Zo houd je inbouwzwembad proper

Met een inbouwzwembad van Willemsen Zwembaden zwem je het hele jaar door in kristalhelder zwemwater dankzij de handmatige of (vol)automatische waterbehandelingssystemen. Daarnaast voorkom je met de speciale Roldeck-lamellen dat bladeren in je inbouwzwembad vallen. Bij een monoblock ben je zelfs zeker dat huisdieren en kinderen niet door de afdekking kunnen vallen. Tot slot bieden we tal van accessoires en onderhoudsproducten aan om je inbouwzwembad in topconditie te houden.

 

Wil je graag een eigen inbouwzwembad in de tuin? Maak een afspraak bij Willemsen Zwembaden om je project te bespreken.

 

 

Brochure Roldeck-lamellen 

 

 

Brochure Monoblock Zwembaden 

REALISATIES
Benieuwd naar onze realisaties?
Ontdek onze realisaties
Tips & inspiratie
Benieuwd naar onze ontspannings- en relaxmogelijkheden?
inbouwzwembad inbouwzwembad plaatsen monoblock zwembad bouwkundig zwembad rond inbouwzwembad

Een proper zwembad tijdens de zomer

Meer info
inbouwzwembad inbouwzwembad plaatsen monoblock zwembad bouwkundig zwembad rond inbouwzwembad

7 tips voor een energiezuinig zwembad

Meer info
Laat je inspireren!
CONTACTFORMULIER
Stel een vraag
of maak
een afspraak
Vraag of opmerking
Verzenden