Met een sauna haal je geluk in huis

Een bezoek aan de sauna is een absolute aanrader als je eens lekker wilt ontspannen. Bovendien is het saunaeffect goed voor je gezondheid: het verhoogt je natuurlijke weerstand, verbetert je bloedcirculatie én voert afvalstoffen af via je transpiratie. Drink je daarbij voldoende water, dan voel je je als herboren. Een eigen sauna vergroot dat effect, want je kunt er altijd in stappen – wanneer je maar wilt! Bij Willemsen Zwembaden maken we jouw saunadroom waar.

Een sauna op jouw maat

Er zijn verschillende soorten sauna’s, zoals de Finse sauna en de infraroodcabine. Wist je dat je beide ook kunt combineren? Zo profiteer je van beide werelden. Bij Willemsen Zwembaden maken we elke sauna volledig op maat. Daardoor past je sauna perfect op de plaats die je hebt voorzien: een hoek in de tuin, je badkamer of een andere ruimte waarvan je graag een wellnessparadijs maakt. Wij geven je advies gestoeld op jarenlange ervaring en expertise. Jij kiest de kleuren, indeling, … Want alleen zo ben jij 100% tevreden over jouw sauna.

 

 

Finse sauna, infraroodcabine of een combinatie

De vraag is natuurlijk: welke sauna wil je? De Finse sauna is de bekendste. Je ligt of zit er op houten banken met diverse hoogtes. De luchttemperatuur loopt erg hoog op – tot ruim 90 graden Celsius.

Bij Willemsen Zwembaden maken we elke sauna volledig op maat.
Daardoor zweet je vrij snel, maar dat heeft een positief effect op je gezondheid. Een infraroodcabine lijkt op zich wel op een Finse sauna, maar werkt met infraroodstralingen die met hun natuurlijke warmte zorgen voor een diep doordringende pijnverlichting. Ideaal dus voor sporters of mensen die regelmatig last hebben van rug- of spierpijn. Wil je profiteren van de voordelen van beide sauna’s? Dan combineren wij die voor jou in één unieke sauna.

Tips voor een zalige saunabeleving

Tot slot geven we je graag nog enkele tips en tricks mee om optimaal en langdurig van je sauna te genieten. Gebruik altijd een handdoek zodat die je zweet opneemt voordat dat in het hout trekt. Reinig je sauna na elke saunabeurt. Laat de sauna eerst helemaal afkoelen en neem dan de houten banken af met een vochtige doek zonder schoonmaakmiddelen, want die kunnen hardnekkige vlekken op het hout veroorzaken. Bij Willemsen Zwembaden vind je een uitgebreid gamma aan producten voor je sauna, zoals geuren en zoutscrubs, om je saunabeleving helemaal compleet te maken.

 

Ook graag een eigen sauna? Maak een afspraak bij Willemsen Zwembaden om je wellnessdroom te bespreken.

REALISATIES
Benieuwd naar onze realisaties?
Ontdek onze realisaties
CONTACTFORMULIER
Stel een vraag
of maak
een afspraak
Vraag of opmerking
Verzenden