Een spa, het hele jaar door genieten

Met een spa thuis geniet je het hele jaar door van je eigen wellness. Hoewel een spa eigenlijk ontworpen is voor buitengebruik, kun je hem ook perfect binnen in huis plaatsen. In beide gevallen dien je wel de nodige voorbereidingen te treffen alvorens je van start kan gaan.

 

Onze tips en ons vakmanschap helpen je op weg.

Genieten in je tuin

Voordat je een bubbelbad in je tuin kan plaatsen, moet je ervoor zorgen dat je de juiste ondergrond hebt. Een spa zet je immers niet zomaar op het gras, want dan zakt hij binnen de kortste keren weg. Welke ondergrond werkt er dan wel? Alles wat hard genoeg is, tegen een stootje en tegen neerslag kan. Denk bijvoorbeeld aan tegels, beton of klinkers.

 

Verder moet de ondergrond niet enkel stabiel, maar ook waterpas zijn. Je wil immers vermijden dat je spa scheef komt te staan.

 

 

Bubbelen in huis

Ook wanneer je een spa binnen in huis wenst te plaatsen, moet de ondergrond in orde zijn. Hier gelden dezelfde regels als buiten: de vloer moet stabiel, sterk en waterpas zijn. Daarnaast is het belangrijk om rond de spa een slipvrije vloer te voorzien, zodat je telkens veilig in en uit je spa kan stappen.

Ook wanneer je een spa binnen in huis wenst te plaatsen, moet de ondergrond in orde zijn.
Vergeet er verder geen rekening mee te houden dat een spa behoorlijk groot is en je hem niet in meerdere delen naar binnen kan dragen. Het volledige bubbelbad moet dus in één keer door een deur, raam of andere opening kunnen.
Met een spa van Willemsen Zwembaden zit je altijd goed.

Jouw nieuwe spa correct aansluiten

Nadat je de spa geplaatst hebt en hem correct hebt aangesloten, is het grootste werk achter de rug. Onderschat dit echter niet: het plaatsen, installeren en aansluiten van een spa vergt heel wat kracht, kennis en tijd. Wanneer je zelf niet de juiste expertise in huis hebt, schakel je dus best een professional in!

 

 

En dan nu: genieten

Nu je spa eindelijk geplaatst en geïnstalleerd is, is het tijd voor de volgende stap: uittesten maar! Plons in het water en geniet van het heerlijke warme water en de bubbels. En nu je toch bezig bent, kan je meteen ook de geweldige massagefuncties uittesten. Werkt alles naar behoren? Dan ben je nu de trotse eigenaar van je eigen spa. Proficiat!

Willemsen Zwembaden, expert in wellness

Met een spa van Willemsen Zwembaden zit je altijd goed. Onze spa's worden met de hand vervaardigd door specialisten met jarenlange ervaring. Wij werken hiervoor enkel met hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken.

 

Ben jij op zoek naar je eigen spa? Neem dan contact op met Willemsen Zwembaden. Wij helpen je graag met persoonlijk advies. Bovendien komen we de spa graag voor jou plaatsen en installeren. Zo ben je er zeker van dat alles helemaal in orde is. Graag tot binnenkort!

REALISATIES
Benieuwd naar onze realisaties?
Ontdek onze realisaties
CONTACTFORMULIER
Stel een vraag
of maak
een afspraak
Vraag of opmerking
Verzenden