Een proper zwembad tijdens de zomer

Het onderhoud van je zwembad lijkt vaak een lastige klus die heel wat tijd in beslag neemt … Maar dat hoeft het niet te zijn. Wist je dat het ook mogelijk is om het hele jaar door van een proper zwembad met de beste waterkwaliteit te genieten, en dat zonder dat het je veel moeite of tijd kost? In deze blog delen we onze beste tips.

Een zwembad onderhouden doe je zo

De juiste producten vinden voor het onderhoud van je zwembad is al het halve werk. Wanneer je eenmaal weet wat je precies nodig hebt en hoe je ermee aan de slag moet gaan, rest enkel nog de uitvoering – en dat is vaak een fluitje van een cent. Zo kan je enorm veel tijd besparen door op voorhand de juiste producten en toestellen in huis te halen die je nadien het werk uit handen nemen.

 

Bovendien schuilt het geheim van een makkelijk onderhoud vaak in het gebruik van de juiste onderhoudsmiddelen, die ervoor zorgen dat je zwembad veel langer (en beter) verzorgd blijft. Zo vraagt het type zwembad en het water dat je gebruikt voor een specifieke aanpak. Er zijn daarom onderhoudsproducten op maat voor alle zwembaden, en het is dan ook de bedoeling dat je de juiste producten voor jouw zwembad koopt.

 

 

Bespaar tijd, geld en moeite

Om op termijn tijd, geld en moeite te besparen, investeer je best meteen in alle – en de juiste – onderhoudsproducten. Veel mensen denken immers dat ze beter af zijn met een allesreiniger voor het zwembad uit de supermarkt, maar niets is minder waar. Uiteindelijk kosten ‘snelle’ oplossingen je alleen maar meer geld, en zorgen ze er op termijn voor dat je geld moet investeren in een professionele onderhoudsfirma, omdat je je zwembad anders niet meer proper krijgt.

 

Onze tip? Investeer meteen in de juiste onderhoudsmiddelen en volg de gebruiksinstructies. En bovenal: laat het niet zo ver komen dat je producten niet meer baten, maar grijp tijdig in. Zo ben je het hele jaar door zeker van een proper zwembad!

 

 

Voor al jouw onderhoudsproducten, één adres

Bij Willemsen Zwembaden hebben we alles in huis om elk zwembad makkelijk te onderhouden. Van reinigingsproducten en manuele stofzuigers tot automatische zwembadrobots en meer.

 

Ben je benieuwd naar de beste manier om jouw zwembad te onderhouden? Of heb je graag nog wat meer tips en tricksSpring eens binnen bij Willemsen Zwembaden of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Wist je dat het ook mogelijk is om het hele jaar door van een proper zwembad met de beste waterkwaliteit te genieten, en dat zonder dat het je veel moeite of tijd kost?
REALISATIES
Benieuwd naar onze realisaties?
Ontdek onze realisaties
CONTACTFORMULIER
Stel een vraag
of maak
een afspraak
Vraag of opmerking
Verzenden