Een polyester zwembad past in elke tuin

Wil je snel kunnen genieten van een eigen zwembad in je tuin? Dan is een zwembad uit polyester wat je zoekt. Zo’n zwembad is niet alleen snel geplaatst, maar ook nog eens duurzaam en stijlvol. In deze blog leggen we uit waarom een investering in een polyester zwembad de moeite waard is.

Duurzaam genieten in stijl

Een zwembad uit polyester is populair. En daar is een goede reden voor: zwembaden gemaakt van polyester gaan immers lang mee. Jij bent dus zeker dat je er jarenlang van kan genieten! Maar nog beter, want een polyester zwembad is niet alleen een duurzame investering. Dit type zwembad is snel en eenvoudig te plaatsen, zodat jij al snel een duik kan nemen in je tuin.

 

En alsof dat nog niet genoeg was, zijn zwembaden van polyester ook nog eens stijlvol én makkelijk in onderhoud. Zo ziet jouw zwembad er het hele jaar door mooi en verzorgd uit, zonder dat het jou veel tijd kost.

 

Kwaliteit en service verzekerd

Willemsen Zwembaden en Starline slaan de handen in elkaar om jou te verzekeren van de beste kwaliteit én de beste service. Als exclusieve partner van Starline beschikken wij over zwembaden in alle vormen en maten. En met meer dan 46 jaar ervaring op de teller, mag je gerust zijn: een polyester zwembad van Starline is ook kwalitatief de beste keuze.

 

Op zoek naar een groot of een klein zwembad? Al een specifieke vorm in gedachten? Met Starline zwembaden is er heel wat mogelijk. Met afmetingen van zes tot maar liefst twaalf meter vindt iedereen wel een geschikt zwembad dat in zijn tuin past.

Wil je snel kunnen genieten van een eigen zwembad in je tuin?
Dit type zwembad is snel en eenvoudig te plaatsen, zodat jij al snel een duik kan nemen in je tuin.

Tot in de puntjes verzorgd

Bij Willemsen Zwembaden kan je terecht voor een polyester zwembad dat voldoet aan al jouw wensen. Hoe dat precies in zijn werk gaat? Simpel: jij kiest een zwembad naar wens uit, waarna Starline meteen aan de slag gaat om het zwembad te realiseren. Intussen bereiden wij in je tuin de grond voor om de romp van het zwembad in te laten zakken. Na het aanleggen van het watercircuit geniet je in een mum van tijd van het zwembad van je dromen … En dat gewoon in je eigen achtertuin!

 

Naast polyester zwembaden is Willemsen Zwembaden ook specialist in bouwkundige alternatieven, afgewerkt met folie of tegels. Op zoek naar een specifieke vorm die je niet terugvindt in het aanbod? Steek je graag zelf de handen uit de mouwen? Of heb je al een zwembad in de tuin dat je graag zou willen renoveren? Dan is een bouwkundig zwembad een goed alternatief. Voor service of advies, één adres!

 

Spring eens binnen in onze toonzaal of maak een afspraak voor meer informatie. Want geef toe, met de lente voor de deur, wordt het tijd om je zomer te plannen!

REALISATIES
Benieuwd naar onze realisaties?
Ontdek onze realisaties
CONTACTFORMULIER
Stel een vraag
of maak
een afspraak
Vraag of opmerking
Verzenden