Droom nu al weg bij je eigen zwembad

Tijdens de winter kijken we wel eens graag vooruit naar warmere, langere en vooral zomerse dagen. Lijkt dat allemaal nog te ver weg? Niet als je nu al begint met het plannen van het nieuwe zwembad in je tuin. Benut de korte dagen goed, bekijk de mogelijkheden voor jouw huis en jouw tuin en laat je inspireren door deze blog. En wie weet droom jij volgende zomer al weg bij je eigen zwembad

De eerste stappen voor een eigen zwembad

First things first: voordat je kan genieten, moet het zwembad natuurlijk nog gebouwd worden. Daar komt heel wat bij kijken, maar wees gerust: als zwembadexperts begeleiden we je graag. Ten eerste moet je je afvragen wat voor soort zwembad geschikt is voor jouw woning of jouw tuin. Hoe groot mag het zwembad zijn? En van welk materiaal moet het gemaakt worden? Heb je graag een zwembad op maat, of kies je voor een kant-en-klaarmodel dat snel geplaatst kan worden?

 

Vanzelfsprekend hebben al deze keuzes een invloed op de prijs van je project, de duur van de werken, de duur van de voorbereidingen en de mogelijkheden voor gebruik. Het is dus belangrijk om hier eerst goed over na te denken, voordat je een beslissing neemt.

Wie weet droom jij volgende zomer al weg bij je eigen zwembad.

Van idee tot realisatie

Wanneer de belangrijkste keuzes gemaakt zijn, heb je meteen de eerste stappen gezet op weg naar jouw droomzwembad! Nu kan het echte werk beginnen. De werken voor de bouw van het zwembad kunnen – mits de juiste voorbereidingen – op enkele weken achter de rug zijn. Hou er echter rekening mee dat ook je tuin misschien een kleine make-over kan gebruiken na de plaatsing.

 

Een onderhoudsruimte naast je zwembad is ook het overwegen waard. Zo heb je meteen een plek om alle onderhoudsproducten in op te bergen, en waar ook de filterinstallatie en dergelijke kan staan. Daarnaast kiezen veel mensen ervoor om niet enkel een zwembad, maar een heuse wellnessruimte te voorzien. Een sauna of spa naast je zwembad: klinkt te mooi om waar te zijn? Niet met Willemsen Zwembaden.

Dit zijn de eerste stappen voor een eigen zwembad.

Eerste hulp bij zwembaden

Zorgde het lezen van deze blog voor meer vragen dan antwoorden? Geen nood, bij Willemsen Zwembaden staan we klaar om je te helpen. Zowel voor het meedenken over jouw ideale zwembad, als voor de plaatsing én de afwerking, kan je bij ons terecht. Als zwembadexperts weten wij immers als geen ander wat er allemaal bij zo’n realisatie komt kijken. Heb je al wel een idee, maar weet je niet zeker wat er haalbaar is binnen jouw budget en de beschikbare ruimte? Ook dan helpen we graag.

 

Maak vandaag nog een afspraak of kom langs in onze showroom in Turnhout, we bekijken samen hoe we jouw droomzwembad nog voor de zomer realiseren!

REALISATIES
Benieuwd naar onze realisaties?
Ontdek onze realisaties
CONTACTFORMULIER
Stel een vraag
of maak
een afspraak
Vraag of opmerking
Verzenden